Mainos
Mainos

Kiovassa riehuu raju tulipalo – asukkaita evakuoidaan

Ukrainassa Kiovan lähellä riehuu raju tulipalo polttoainevarastolla. Ukrainassa viranomaiset ovat ryhtyneet evakuoimaan ihmisiä polttoainevarastolla riehuvan rajun tulipalon takia.  

Asukkaita evakuoidaan kahden kilometrin säteellä tulipalosta räjähdysvaaran takia.  

Poliisin mukaan ainakin yksi palomies on saanut surmansa sammutustöissä. Lisäksi kolme palomiestä on kateissa ja yli kymmenen on loukkaantunut.

Paikalle on kuljetettu sammutuskalustoa ja vettä myös junalla. Paloa sammuttaa yli 60 pelastusyksikköä.

Pelastushenkilöstön mukaan liekit ovat levinneet liki 20 polttoainesäiliöön. Tulipaloalueelta on kuultu erittäin voimakas räjähdys.

–Kokonaisia polttoainesäiliöitä on tuhoutunut. Lähellä, vain sadan metrin päässä, on toinen polttoainevarasto, ja tärkeintä on estää liekkejä leviämästä sinne, sanoi pelastuspalvelujen päällikkö Valeri Borysov.  

Palomiehet yrittävät estää palon leviämisen edelleen.  Palon epäillään saaneen alkunsa teknisestä viasta, mutta myös laiminlyöntien ja sabotaasin mahdollisuutta selvitetään. Polttoainevarasto sijaitsee noin 30 kilometriä Kiovasta. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme