Mainos
Mainos

Kirahvin ampuneen naisen FB-poseeraus raivostutti: "Olet sairas"

Yhdysvaltalaisnaisen kuvat, joissa hän poseeraa saalistamiensa villieläinten kanssa, ovat saaneet netissä kommentoineet ihmiset raivon partaalle. Idahossa asuvan Sabrina Corgatellin sivuilla on tuhansia kommentteja, joissa pääosin tuomitaan hänen harrastuksensa.

Corgatelli laittoi viimeisimpänä kuvan kirahvista, jonka hän oli ampunut metsästysretkellä Etelä-Afrikassa. Kuvia on myös muista tapetuista villieläimistä.


Jos kuva ei näy, klikkaa tästä (Facebook)

Metsästäjä sanoo Today-lehdelle kuulleensa Cecil-leijonan tappamisesta aiheutuneesta kohusta vasta sen jälkeen, kun hän julkaisi kirahvi-kuvansa.

Ihmiset ovat jättäneet vihaisia viestejä Facebook-sivuille: ”Onneksi olkoon Sabrina, tapoit hitaan viattoman eläimen”, ”Karman laki toteutuu kohdallasi”, ”Mitä lapsuudessasi oikein on tapahtunut?”.

Corgatelli puolustautuu Today-lehdelle ja sanoo harrastuksensa olevan laillinen. Facebookiin palautetta jättäneet ovat ehdottaneet, että Corgatellin pitäisi saada harrastuksensa takia potkut työstään yliopiston tilintarkastajana.

– Miksi työnantaja rankaisisi minua sellaisesta, mitä teen vapaa-ajallani ja on laillista, ihmettelee Corgatelli lehdelle.

– Minulle tämä ei ole vain eläimen tappamista, vaan juttu on itse metsästyksessä. En halua käydä tunteitani tarkemmin läpi, mutta elämässäni on tapahtunut viime aikoina paljon asioita, jotka vaikuttavat tähän. Kaikki luulevat, että olemme sydämettömiä tappajia, mutta se ei ole niin. Meillä on yhteys eläimiin, ja kunnioitamme niitä.

– Kirahvit ovat vaarallisia eläimiä. Ne voivat tehdä ihmisille vakavia vahinkoja hyvin nopeasti, hän sanoo Today-lehdelle.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme