Mainos
Mainos

Kirpputorilta ostetun pakastimen sisällä makaaberi yllätys – naapurin äidin ruumis

Yhdysvaltalaispoliisi on pidättänyt 56-vuotiaan naisen sen jälkeen, kun sivullinen löysi hänen äitinsä ruumiin ostamastaan pakastimesta. 

Nainen oli myynyt omistamansa pakastimen naapurilleen pihakirppiksellä 30 dollarin eli 27 euron hinnalla. Uuden omistajan yllätys oli suuri, kun sisältä löytyikin myyjän yli vuosi sitten kadonneen äidin ruumis. 

Ruumiinavauksen mukaan vainajan kuolema oli luonnollinen. Tytär saa kuitenkin syytteen kuoleman ilmoittamatta jättämisestä.

Jääkaapin myynyt tytär oli pyytänyt ostajanaapuria olemaan tyhjentämättä pakastinta, jonka oli teipattu kiinni. Hän oli sanonut, että paikallisen kirkon työntekijät tulisivat hakemaan sisällön myöhemmin. Naapuri kuitenkin avasi ovet pari viikkoa myöhemmin.

Tyttären mukaan pakastimen sisällä oli "aikakapsuli".

Tyttärensä kanssa asunut äiti oli nähty edellisen kerran kesällä 2015. Poliisi oli alkanut etsiä kadonnutta kolmisen kuukautta sitten. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme