Mainos
Mainos

Kissanpentu värjättiin siniseksi ja annettiin koiran puruleluksi – tarinalla hellyttävä loppu

Yhdysvalloissa Kaliforniassa siniseksi värjätty ja ilmeisesti koiran puruleluna käytetty kissanpentu on toipumassa vammoistaan eläinsuojelujärjestön hoivassa.

Sinertävän värinsä vuoksi pikkuruinen kissa nimettiin Smurffiksi.

Kissanpentu löydettiin pahvilaatikkoon hylättynä riepujen ja sitruunaviipaleiden keskeltä. Löydettäessä Smurffi painoi alle kilon ja oli arviolta seitsemän viikkoa vanha.

Järjestön eläinlääkäri Monica Rudigerin mukaan Smurffilla oli useita haavoja, jotka näyttävät koiran puremilta. Haavojen väristä voi päätellä, että kissa oli värjätty ennen kuin se oli haavoittunut. Rudiger epäilee, että kissanpentua on käytetty koiran purulelun tapaan.

– Sitä ei ole lyöty tai kuristettu, nämä ovat toistuvia puremia ympäri sen ruumista, Rudiger toteaa .

– En keksi mitään muuta tapaa, miten se olisi saanut näin monia haavoja.

Lukuisat ihmiset eri puolilta maailmaa ovat ilmoittautuneet halukkaiksi adoptoimaan Smurffin. Rudigeria kuitenkin huolestuttaa, saako tapaus huomiota vain kissan erikoisen värin takia.

Järjestön sivuilla julkaistaan kuvia päivittäin kissoista, jotka ovat kokeneet samanlaista kohtelua – tai jopa pahempaa. Yksikään muu tapaus ei ole kuitenkaan saanut samanlaista huomiota kuin Smurffi.

– Eläinrääkkäys on todellista ja toivon, että tämä viesti jää mieliin pidemmäksi aikaa, Rudiger toteaa.

– On paljon kissanpentuja, jotka tarvitsevat pelastusta.

Smurffin tarina on nyt tuomassa onnellisen lopun myös toiselle kissalle. Järjestön huomaan nimittäin tuotiin sokea kissa Wanda, joka ystävystyi heti Smurffin kanssa.

Järjestö julkaisi kaksikosta videon, jossa Smurffi huolehtii Wandasta hellyttävästi.

Erottamaton kaksikko pääsee ensi viikolla yhdessä sijaiskotiin.

–Ja kyllä, heidät myös adoptoidaan yhdessä, järjestö ilmoitti Facebookissa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme