Mainos
Mainos

KLM:n lentokapteeni sai sydänkohtauksen rullatessaan kiitoradalle – koneessa 128 matkustajaa

Hollantilaisen KLM-lentoyhtiön lentokapteeni on saanut sydänkohtauksen lentokentällä Glasgowssa Skotlannissa. Asiasta kertoo brittiläinen yleisradioyhtiö BBC. 

Kapteeni sai sydänkohtauksen, kun hän oli jo rullaamassa lentokonetta kiitoradalle Glasgown lentokentällä. 128 matkustajaa kuljettanut lentokone oli matkalla Amsterdamiin.

Kapteeni kertoi miehistölle aluksi voivansa pahoin, mutta hänen tilansa huononi nopeasti. Koneen miehistö ja yksi matkustaja olivat aloittaneet elvytyksen jo koneessa. Tämän jälkeen pilotti kiidätettiin ambulanssilla paikalliseen sairaalaan, jossa hänen tilansa on lääkäreiden mukaan vakaa. 

Perämies otti koneessa ohjat käsiinsä ja kuljetti koneen takaisin portille. Lento peruttiin ja matkustajat ohjattiin uudelle lennolle. 

BBC:n mukaan KLM:n matkustajille kuulutettiin totuudenmukaisesti, että lentokapteeni oli sairastunut, ja hänet on kiidätetty sairaalaan, jossa hänen tilansa on vakaa. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme