Mainos
Mainos

Klovnimurhamysteeri selviää Yhdysvalloissa – naisen epäilleen tappaneen miehensä entisen vaimon klovniksi pukeutuneena

Yhdysvalloissa Virginian osavaltiossa on pidätetty nainen, jonka epäilleen murhanneen miehensä entinen puoliso lähes 30 vuotta sitten. Murhaaja oli pukeutunut klovniksi. Tapauksesta uutisoi muun muassa BBC.

Sheila Keen Warrenin epäilleen ampuneen Marlene Warrenia vuonna 1990. Tapauksen tutkijat ovat kuvailleet tapausta omituiseksi.

Poliisi on kertonut, että rikostutkimus on avattu uudelleen, koska tapaukseen liittyen on saatu uusia DNA-todisteita. Heidän mukaansa Sheilaa on epäilty tapauksesta aiemmin, mutta todisteita ei ole ollut.

Poliisin mukaan Marlene Warren sai Floridassa 26. toukokuuta ovelleen erikoisen vieraan – klovnin, jolla oli mukanaan kori ja ilmapalloja. Klovni oli pukeutunut punaiseen peruukkiin ja nenään sekä hänen valkoiselle naamalleen oli maalattu hymy.

Kun Marlene oli avannut oven, häntä oltiin ammuttu ainakin kerran kasvoihin, jonka jälkeen klovni on väitteiden mukaan kävellyt rauhallisesti rekisterikilvettömään autoonsa ja ajanut pois paikalta.

Marlene kuoli kahden päivän päästä sairaalassa.

Sheila avioitui Marlenen kuoleman jälkeen

Poliisin mukaan uudet dna-todisteet osoittavat, että Sheila Keen Warren oli pukeutunut klovniksi. Hän on tällä hetkellä naimisissa Marlenen entisen aviopuolison Michael Warrenin kanssa.

Pariskunta vihittiin vuonna 2002 ja he ovat pyörittäneet ravintolaa yhdessä.

Poliisi ei ole kertonut, onko Sheilan miehellä Michaelilla osuutta ex-puolisonsa kuolemaan.

Sheila pidätettiin Virginiassa tiistaina ja hän odottaa siirtoa Floridaan.

Klovnit pelottelivat lapsia viime vuonna Tuusulassa

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme