Mainos
Mainos

Koala käveli baariin - ja nukahti

Koalakarhu ällistytti australialaispubin asiakkaat kävelemällä tyynesti sisälle baariin.

Koalan yllättävä baarivisiitti tapahtui lauantai-iltana Queenslandin Magnetic Islandilla. Marlin Bar -pubin baarimestari epäilee, että koala oli paossa rankkasadetta.

- Luulen, että se tuli sisälle päästäkseen pois sateesta. Se tuli suoraan suoraan baaritiskille, mutta kun kysyin siltä papereita, se lähti kävelemään ympäri baaria, Kevin Martin naureskelee Townsville bulletin -lehdessä.

Tarkkailtuaan ympäristöään koala oli kiivennyt katon kannatinpalkkia pitkin ylös kattoparrulle, jonne se oli nukahtanut.

Martinin mukaan baarissa oli koalan vierailun aikaan 15 ihmistä, jotka olivat ymmärrettävästi haltioituneita juomakumppanistaan.

Vaikka koala ei juonut itseään rapakuntoon, ei aiheuttanut joukkotappelua eikä muutenkaan käyttäytynyt epäsopivasti, se päätettiin poistaa baarista. Apuun tuli paikallinen metsänvartija. Poikkeuksellisen sävyisänä asiakkaana koala ei järjestänyt kohtausta edes baarista poistamisen vuoksi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme