Mainos
Mainos

Koditon mies kaivoi itselleen asunnon maan alle – pidätettiin julkisen paikan turmelemisesta

Yhdysvalloissa koditon mies on saanut syytteen julkisen omaisuuden turmelemisesta miehen kaivettua itselleen asunnon maan alle puistoon. Tapauksesta uutisoivat muun muassa CNN ja NBC News.

25-vuotias Yosue Joel Rios pidätettiin sunnuntaina sen jälkeen kun poliisi oli löytänyt miehen kaivaman luola-asunnon Van Dyck-puistosta. Miehen asumuksen olivat havainneet ensimmäisenä metsikössä kävelyllä olleet ohikulkijat. Asunnon sisäänkäynti oli peitetty lastulevyllä ja lehdillä.

– En ole nähnyt ikinä mitään tällaista, poliisia edustava Natalie Hinesley kommentoi NBC Newsille.

Asunnon kaivaminen on vaatinut mieheltä melkoista vaivaa. Asunto oli kaivettu noin viiden metrin syvyyteen, jonne johtivat kaivetut portaat. Sisällä asunnossa oli kaksi eri tasoa. Asunnon toisessa päässä sijaitsi miehen makuuhuone, toisessa päässä oli taas syvemmällä sijainnut olohuone. Olohuoneesta löytyi muun muassa kirjoja sekä papereita, jotka näyttivät koulutehtäviltä.

Rios ei ollut paikalla poliisien saapuessa asuntoon ja alkaessa purkaa sitä. Kun mies saapui paikalle, hänet pidätettiin julkisen omaisuuden turmelemisesta syytettynä.

Riosin asunto oli hävitetty maanantaina iltapäivään mennessä täyttämällä se hiekalla. Ei ole tiedossa, kuinka kauan Rios oli asunut maan alla.

 

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme