Mainos
Mainos

Kohukuva julki Ruotsin kuninkaasta – onko manipuloitu?

Iltapäivälehti Expressen julkaisi tänään kyseenalaisen kuvan, jossa Ruotsin kuninkaaksi väitetty henkilö esiintyy vähäpukeisten naisten seurueessa.

Expressen on antanut kolmen ulkopuolisen yrityksen analysoida kuvaa, ja kaikkien mielestä kuvaa on manipuloitu ainakin jossain määrin.

Varmuutta ei ole edes kuvassa esiintyvästä miehestä, jonka väitetään olevan kuningas Kaarle XVI Kustaa. Tekniset yksityiskohdat osoittavat, että jopa kasvot on saatettu vaihtaa.

Kyseessä on ainoa kohukuva, joka aiotaan julkaista entisestä pornoklubin omistajasta Mille Markovicista kertovassa elämänkerrassa. Markovicin mukaan useita raskauttavia kuvia ja filmejä tullaan julkaisemaan maksullisella verkkosivustolla kirjan tammikuisen ilmestymisen jälkeen.

Hovin tiedotuspäällikkö Bertil Ternert kertoi hovin olevan iloinen ja tyytyväinen, että Expressen on ennen julkaisua tehnyt kunnollista lähdekriittistä taustatyötä.

(MTV3 - STT - TT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme