Mainos
Mainos

Koira yritti pelastaa kaveriaan moottoritieltä - katso video

Chileläiset haluavat nyt adoptoida omaan kotiinsa koiran, joka yritti pelastaa toisen liikenneonnettomuuteen joutuneen koiran moottoritieltä. Ongelma on nyt vain se, että pelastajakoira on kadonnut.

Koiran pelastusyritys tallentui valvontakameraan yhdellä Santiagon vilkkaasti liikennöidyistä moottoriteistä viime viikolla. Pelastajakoira väistelee autoja moottoritiellä ja yrittää raahata toisen koiran ruumista pois ajoradalta. Pelastajankin henki on sananmukaisesti koiran karvan päässä.

Tapahtumaa on esitetty Chilessä tv-kanavilla ja videosta on ladattu eri versioita YouTubeen. Tapahtuneesta syntynyttä kohua Chilessä kuvaa se, että YouTuben videoita on jo katsottu yli 300 000 kertaa.

Tämän jälkeen ilmeisesti kulkukoirana elävälle pelastajakoiralle on ilmaantunut koteja, mutta se on kadonnut. Kun tieliikenneviraston työntekijät tulivat paikalle ja ottivat kuolleen koiran ruumiin, pelastajakoira karkasi näköpiiristä.

(MTV3-APTN)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme