Mainos
Mainos

Koiran kurituskuvasta raivostuttiin Facebookissa – omistajalle eläinrääkkäyssyyte

Yhdysvaltalaisnainen on saanut syytteen eläinrääkkäyksestä julkaistuaan Facebookissa kuvan, jossa hän oli teipannut koiransa kuonon kiinni.

Nettikansan raivostuttanut tapaus sattui North Carolinassa viime viikolla. Poliisin mukaan Brown-koiran omistava 45-vuotias Katharine Lemansky saa kuitenkin pitää koiransa, sillä koirasta ei löytynyt merkkejä karvojen menetystä vakavimmista vammoista.

– Koiran kuonon teippaaminen oli hirvittävä päätös Ms. Lemanskyltä, Caryn poliisipäällikkö Randall Rhyme kommentoi eilen.

– Samalla on kuitenkin huomioitava, että eläineksperttimme, jotka tutkivat Brownin ja sen koirakumppanin, havaitsivat niiden olevan erittäin hyvin hoidettuja.

Lemansky julkaisi kuvan koiransa kuonon teippaamisesta Facebook-tilillään, jossa hän käyttää nimeä Katie Brown. Kuvan yhteyteen nainen kirjoitti: ”Näin käy, kun ei ole hiljaa!!!”.

Myöhemmin nainen kertoi temppunsa toimineen.

– Älkää panikoiko ihmiset, sitä kesti vain minuutin, mutta eipä ole haukkunut sen jälkeen.

Poliisi sai tapauksesta lukuisia yhteydenottoja sekä Floridassa että Connecticutissa, joissa Lemanskyn tiedettiin oleskelleen.

South Daytonan poliisi Floridassa jäljitti Lemanskyn North Carolinaan. Nainen myönsi poliisille teippauksen.

Lemanskya uhkaa tapauksesta sakko ja enimmillään 150 päivän vankilatuomio.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme