Mainos
Mainos

Koiranpentu nielaisi 20-senttisen keittiöveitsen – selvisi kuin ihmeen kaupalla

Kolmekuinen koira kiidätettiin leikkaukseen sen jälkeen, kun se oli niellyt 20-senttisen keittiöveitsen. Macie-niminen pentu selvisi omistajaansa järkyttäneestä onnettomuudesta lievin vammoin. Tapauksesta kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC.

Staffordshirenbullterrieri Macie päätyi päivystävän eläinlääkärin potilaaksi sen jälkeen, kun tämän omistaja ajatteli koiran nielaisseen lelun. Röntgenkuvista paljastui kuitenkin järkyttävä löytö: eläimen vatsaan olikin päätynyt lelun sijaan suuri keittiöveitsi, joka oli jumittunut koiran ruoansulatuskanavaan.

BBC kertoo, että Macieta hoitaneen eläinlääkärin mukaan koira oli äärimmäisen onnekas selvittyään sen henkeä uhanneesta tilanneesta pienin vammoin.

Koiran omistaja, skotlantilainen Irene Paisley oli menettänyt edellisen, syöpää sairastaneen koiransa vain kaksi kuukautta ennen Macien onnettomuutta, BBC kertoo.

– Olin kauhuissani. Raukka oli tukehtua, ja kun saavuimme eläinlääkäriin, sen nenästä valui verta. Edellisen koiran kuolema oli vielä tuoreena mielessä ja ajatus Macien menettämisestä oli murskaava, hän kommentoi tapausta BBC:lle.

Macie leikattiin, ja jo seuraavana päivänä koiran kerrotaan pomppineen ympäriinsä kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

– Vaikka se on vasta pentu, Macie on jo osa perhettämme. Se tuo meille paljon iloa ja onnea, ja on erityisen tärkeä lapsillemme, Paisley kertoi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme