Mainos
Mainos

Koirat harjoittavat buddhismia Hongkongissa

Lemmikkieläinkoiria käännytetään buddhalaisuuteen Hongkongissa. Eläinten omistajat ovat nimittäin huolissaan koiriensa kuoleman jälkeisestä kohtalosta. Tämän takia koirat tutustutetaan buddhalaisuuteen jo hyvissä ajoin elämän aikana. Koiria viedään esimerkiksi pyhiinvaelluksille tärkeisiin temppeleihin, joissa pyhät munkit siunaavat niitä omistajineen.

Pienen ruskean villakoiran omistaja Candy Tsang on aidosti huolissaan koiransa tulevaisuudesta.

- En voi auttaa koiraani sen jälkeen kun se on kuollut. Nyt kun se on vielä elossa, voin osoittaa sille rakkautta ja huolenpitoa. Toivon, että kuoleman jälkeen voisi se olla sielunvaelluksen kautta ihminen, Candy Tsang pohdiskelee.

Siunausseremonia esimerkiksi Tai Pon temppelissä kestää pari tuntia. Ihme kyllä, eläimet jaksavat tuon ajan verrattain hyvin kuumassakin säässä. Munkkien mielestä salaisuus on siinä, että seremoniassa lauletut veisut rauhoittavat molempia - sekä ihmisiä että eläimiä.

(MTV3 - AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme