Mainos
Mainos

Koirien "kuolemanpuistosta" pelastettiin useita eläviä koiria

Yhdysvalloissa Detroitissa paikallinen eläinsuojeluyhdistys on löytänyt lisää kuolleita koiria surulliseen maineeseen nousseesta River Rouge -puistosta. Yhdistys onnistui myös pelastamaan puistosta eläviä koiria.

Puistosta oli löydetty jo aiemmin kuolleena liki 30 koiraa, yhdistyksen edustaja kertoi perjantaina CBS Detroitille.

Detroit Animal Welfare Group (DAWG) toteutti eilen puistossa operaation, jonka tarkoituksena oli etsiä puistossa yhä mahdollisesti olevia kuolleita koiria, mutta myös ottaa kiinni paikalla juoksentelevia eläviä yksilöitä.

DAWG:in etsinnöissä löytyi kaikkiaan kolme kuollutta koiraa lisää.

Yhdistys löysi ja pelasti puistosta kuitenkin myös viisi elävää yksilöä.

Hätämajoitusta muun muassa kenkäkaupasta

Yksi puistosta pelastetuista koirista oli Dorey, joka sai pikaisen tilapäiskodin paikallisesta kenkäkaupasta.

– Kukapa tyttö ei haluaisi kokonaista kenkäkauppaa itselleen. Dorey, jonka pelastimme River Rouge puistossa tehdyissä etsinnöissä, sai juuri sellaisen. Hän upottautui lämpimiin viltteihin sen jälkeen, kun oli ensin haistellut myymälässä läpi lempikenkänsä, yhdistys kertoo Facebook-sivuillaan.

Puistoon dumpattujen koirien epäillään olevan pääasiassa peräisin laittomista koiratappeluista, mutta paikalle on hylätty myös lemmikkeinä olleita koiria.

Yhdistys etsii löytämilleen koirille nyt pysyviä koteja. Ryhmä kertoo Facebookissa suunnittelevansa myös jatkoa pelastusoperaatioille puistossa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme