Mainos
Mainos

KOK: Helsinki liian kaukana Lillehammerista

Kansainvälinen olympiakomitea (KOK) julkisti alkuillasta vuoden 2006 talvikisojen hakijakaupunkien välisen vertailun. Raportti ei aseta kaupunkeja paremmuusjärjestykseen, vaan kertoo kuivan kalseasti kaupunkien numeraaliset faktat. raportin perusteella Helsingin hankkeen suurin ongelma on välimatka Lillehammeriin.

Suomen hakukomitean puheenjohtaja Martin Saarikangas myönsi, että hän odotti raportilta enemmän. Hänen mielestään hakijoiden vertailu jäi kokonaan tekemättä. Suomen kohdalla komitea kiittelee valmiita suorituspaikkoja ja sitä, että Suomella on kokemusta arvokisojen järjestelyssä. KOK:n hallitus istuu edelleenkin pohtimassa, mitä tehdä niille 13 jäsenelle, jotka ovat syyllistyneet lahjusten vastaanottamiseen Salt Lake Cityltä. Hallituksen jäsen Kevan Gosper ennakoi kovia rangaistuksia. Hän sanoo myös, että hallitus seisoo Juan Antonio Samaranchin takana.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme