Mainos
Mainos

Kolme asuntomurtoa yrittänyttä teiniä ammuttiin kuoliaaksi USA:ssa – ampuja vetoaa itsepuolustukseen

Kolme asuntoon murtautunutta teiniä on ammuttu kuoliaaksi Oklahomassa. Asunnon omistajan 23-vuotias poika ampui murtautujat AR15-kiväärillä, kertoo muun muassa CNN.

Viranomaisten mukaan nuoret olivat 16-, 17-, ja 19-vuotiaita. He olivat peittäneet kasvonsa naamioilla. Yhdellä oli veitsi, toisella nyrkkirauta.

Wagoner Countyn apulaissheriffi Nick Mahoney sanoo, että 23-vuotiaan ampujan osalta näyttää, että kyse saattoi olla itsepuolustuksesta.

– Alustavasti näyttää siltä, että kyse oli itsepuolustuksesta. Tapauksen tutkinta jatkuu kuitenkin yhä, Mahoney sanoi.

Nuoret olivat menneet Broken Arrow'ssa sijaitsevaan omakotitaloon takaoven kautta keskellä päivää. Talossa isänsä kanssa asunut 23-vuotias oli nähnyt heidät.

– He vaihtoivat muutaman sanan, ja sen jälkeen talossa ammuttiin, Mahoney kertoi toimittajille.

Pakoautoa kuljettanut nainen saa murhasyytteet

Neljäs epäilty on 21-vuotias nainen, jonka epäillään toimineen pakoauton kuljettajana. Hän ilmoittautui poliisille pian tapahtuneen jälkeen. Hän saa syytteet osallisuudesta murtoon, mutta myös murhasyytteet, koska osavaltiossa murhasyytteen voi saada myös sellainen, joka on omalla toiminnallaan edesauttanut murhia.

Wagoner Countyn sheriffi on kertonut tapauksesta myös Facebook-sivuillaan. Monet kommentoijat ovat sitä mieltä, että kotiaan puolustanutta miestä ei pitäisi syyttää mistään.

– Toivottavasti syyttäjä tekee oikein, eikä syytä (ampujaa) mistään, kirjoitti yksi.

– Tämä nuori mies on sankari, sillä hän puolusti perhettään, itseään ja kotiaan ja naapurustoamme näiltä vaarallisilta ja väkivaltaisilta rikollisilta, kirjoitti toinen.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme