Mainos
Mainos

Kolme kuollut piiritysdraamassa Ranskassa – pikkupoika pelastui

Ranskassa Pariisin lähiössä on kuollut kolme ihmistä piiritystilanteessa ja sitä edeltäneessä puukotuksessa.

Poliisin erikoisyksikkö piiritti Magnanvillessä yöllä asuntoa, jossa oli kaksi panttivankia ottanut mies. Miehen epäillään tappaneen sitä ennen poliisin.  

Aamuyhden jälkeen poliisi ilmoitti, että puukottajaksi epäilty mies on ammuttu. Huoneistosta löytyi lisäksi surmattu nainen sekä lapsi, joka selvisi vailla fyysisiä vammoja. Kolmivuotias poika oli kuitenkin shokissa, kertovat viranomaiset.  

Piiritys alkoi noin iltayhdeksältä paikallista aikaa.

Puukotti poliisin tämän kodin edustalla  

Epäillyn uskotaan puukottaneen kotiin saapunutta poliisia tämän kotitalon ulkopuolella useita kertoja, minkä jälkeen tappaja oli tunkeutunut poliisin asuntoon ja ottanut panttivangeiksi poliisin puolison ja pojan.  

Sisäministeriön edustaja kertoo, että poliisin edustajat yrittivät piirityksessä ensin suostutella epäiltyä antautumaan. Kun neuvottelut eivät johtaneet tulokseen, poliisi teki puolenyön tienoilla päätöksen Raid-erikoisyksikön rynnäköstä asuntoon.  

Tunteja kestäneen piirityksen aikana paikalta kuultiin myös voimakkaita räjähdyksiä.  

Rikoksen motiivista ei ole tietoa. Viranomaiset kertovat, että terrorismin vastainen syyttäjä alkaa tutkia tapausta.  
  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme