Mainos
Mainos

Kolme miestä pidätetty – epäillään suunnitelleen pommien räjäyttämistä ja ihmisten ampumista New Yorkissa

Yhteensä kolme miestä on pidätetty eri puolilla maailmaa, sillä heidän epäillään suunnitelleen useita iskuja Yhdysvaltain New Yorkiin. Asiasta uutisoivat ABC News ja NBC News. Miesten epäillään suunnitelleen äärijärjestö Isisin inspiroimana pommien räjäyttämistä Time Squaren alueella ja New Yorkin metrossa sekä useiden siviilien ampumista konserttipaikalla.

Iskut oli viranomaisten mukaan tarkoitus tehdä kesällä 2016. Oikeuden pöytäkirjoissa epäillyn suunnitelman kuvaillaan olleen enemminkin tavoitteiden kuin tekojen tasolla.

Kaksi pidätetyistä miehistä on iältään 19-vuotiaita. Toisella on Kanadan kansallisuus, ja toinen on amerikkalainen, joka asui Pakistanissa. Kolmas pidätetty on 37-vuotias filippiiniläinen. Kaikki miehet pidätettiin viime vuonna. Kaikki miehet pidätettiin viime vuonna, mutta syyttäjät toivat tapauksen julkisuuteen vasta nyt.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme