Mainos
Mainos

Kolme poliisien ampumista suunnitellutta nuorta pidätetty USA:ssa – nuorin vain 13-vuotias

Yhdysvalloissa Louisianassa poliisi on pidättänyt kolme mustaa nuorta, joiden epäillään suunnitelleen poliisien ampumista varastamillaan aseilla. 

Poliisin mukaan yksi pidätetyistä on kertonut, että varastetuilla aseilla oli tarkoitus ampua poliiseja. 

Nuoret murtautuivat lauantaina panttilainaamoon etsien aseita ja luoteja. Aseita varastettiin kahdeksan, joista tähän mennessä on löytynyt kuusi.  

Poliisilla on tällä hetkellä neljä epäiltyä, mutta vielä on epäselvää, onko neljäs heistä edelleen kateissa. Epäillyt pidätettiin eri aikoina tutkinnan aikana. Yksi heistä saatiin kiinni murtopaikalta. Pidätetyt nuoret ovat 13–23-vuotiaita. 

Yhdysvalloissa ihmiset ovat osoittaneet mieltään poliisiväkivaltaa vastaan viime päivinä. Dallasissa viisi poliisia kuoli ja seitsemän loukkaantui, kun Yhdysvaltain armeijan veteraani Micah Johnson avasi tulen mielenosoitusta turvaamassa olleita poliiseja kohti. 

Myös viime viikolla St. Paulin kaupungissa Minnesotassa ainakin viisi poliisia loukkaantui mielenosoittajien heittämistä kivistä, pulloista ja ilotulitteista. Mielenosoitukset alkoivat, kun kaksi mustaa miestä kuoli poliisin luoteihin Louisianassa ja Minnesotassa. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme