Mainos
Mainos

Kolme Tukholman iskun uhria on tunnistettu – yksi uhreista belgialainen nainen

Tukholman terrori-iskussa kuolleiden joukossa on belgialainen nainen, kertoo Le Soir -lehti viitaten viranomaistietoihin.

Belgialaisuhrista kertoi maan ulkoministeri Didier Reynders Twitterissä.

Kolme neljästä kuolonuhrista on poliisin mukaan tunnistettu, ja heidän omaisilleen on ilmoitettu.

Suomen ulkoministeriön mukaan ei ole tiedossa, että uhrien joukossa olisi suomalaisia. Mahdollisuutta ei kuitenkaan voida sulkea pois.


Poliisi selvittää epäillyn liikkeitä 

Poliisi selvittää parhaillaan epäillyn tekijän, 39-vuotiaan uzbekistanilaismiehen, liikkeitä perjantain aikana. Samalla selvitetään, kehen hän on mahdollisesti ollut yhteydessä.

– Tarkistamme henkilöitä ja kuulustelemme ihmisiä selvittääksemme, onko heillä kytköksiä tapahtumaan vai ei, sanoo poliisin edustaja Kjell Lindgren.

Aamun aikana kaksi ihmistä on haettu kuulusteluihin Sollentunasta, vahvistaa poliisi. Silminnäkijöiden mukaan tänään on tehty vielä kaksi muutakin ratsiaa, joissa on otettu kiinni useita ihmisiä.

Iskussa haavoittuneista 15 ihmisestä kymmenen on edelleen sairaalassa. Neljällä on vakavia vammoja ja kaksi on tehohoidossa.  


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme