Mainos
Mainos

Kolmea Madrid-epäiltyä syytetään 190 murhasta

Kolmea Madridin pommi-iskuista epäiltyä syytetään 190 murhasta ja kahta kuulumisesta terroristiryhmään, kertoivat oikeuslähteet. Heitä vastaan ei ole kuitenkaan vielä nostettu syytteitä.

Pidätetyistä kolme on marokkolaisia ja kaksi intialaisia. Nimettöminä pysyneiden oikeusviranomaisten mukaan marokkolaispidätettyjä epäillään 190 murhasta ja 1 400 murhayrityksestä. Kahta intialaista epäillään yhteistyön tekemisestä terroristijärjestön kanssa ja asiakirjojen väärentämisestä, lähteet kertoivat.

Espanjan lakisanastossa syyttää merkitsee sitä, että tuomioistuin näkee viitteitä epäiltyjen osallisuudesta. Viisikko kiistää tiettävästi kytkökset al-Qaida-verkostoon. Espanjan poliisi on pidättänyt tähän mennessä yhteensä kymmenen henkilöä epäiltynä Madridin terrori-iskuista. Ensimmäiset viisi pidätystä tehtiin viime viikonloppuna ja seuraavista kerrottiin eilen.
(MTV3-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme