Mainos
Mainos

Kölnin pommin asettaja edelleen kateissa

Saksan poliisi on jatkanut Kölnin pommi-iskun tutkintaa. Televisiokanava ZDF:n mukaan poliisi epäilee pommin liittyvän järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

Kölnin turkkilaisalueella eilen alkuillasta sattunut räjähdys haavoitti ainakin 17:ta ihmistä. Haavoittuneista yksi on edelleen kriittisessä tilassa. Saksan poliisi on jatkanut pommin asettajan tai asettajien etsintää.

Saksalaisen televisiokanava ZDF:n mukaan Saksan poliisi epäilee pommi-iskun liittyvän järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Kanavan mukaan poliisi ei usko iskun olleen poliittinen. Paikallisen sisäministeriön edustajan mukaan iskun tausta on kuitenkin kokonaan avoin. Kukaan tai mikään ryhmä ei ole ilmoittanut tehneensä pommi-iskua.

Räjähdys tuhosi kampaamon ja kaupan kolmikerroksisessa rakennuksessa, jossa on sekä liiketiloja että asuinhuoneistoja. Poliisi evakuoi 20 rakennusta räjähdyksen jälkeen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme