Mainos
Mainos

Kööpenhaminassa ammuskelu ostoskeskuksessa

Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa ainakin kolmea ihmistä on ammuttu paikallisessa ostoskeskuksessa.

Tanskalaisen Ekstra Bladet -iltapäivälehden haastatteleman poliisipäällikkö Michael Andersenin mukaan ammuskelussa yhtä ihmistä osuttiin käteen, toista selkään ja kolmatta vatsaan. Kukaan haavoittuneista ei ole hengenvaarassa.

Poliisin edustajan mukaan kyse on kahden ryhmän yhteenotosta Fields-ostoskeskuksessa Amagerin kaupunginosassa. Yhteenoton arvellaan liittyvän jengien välienselvittelyyn.  

Poliisi sanoo pidättäneensä kolme ihmistä, mutta ei kommentoi sitä, ovatko he ampuneet. Haavoittuneilla on ampumavammojen ohella viiltohaavoja.  

Tapauksessa on ollut poliisin mukaan osallisena kahdeksan ihmistä. Suurin osa osallissista on noin 20-vuotiaita.

Ammuskelu tapahtui ostoskeskuksen parkkihallissa. Silminäkijöiden mukaan ostoskeskuksessa on useita poliisipartioita ja alue on eristetty.

Ilta-Sanomien haastatteleman suomalaisen silminäkijän mukaan poliisit ottivat kiinni ulkomaalaistaustaisen miehen. Nainen työskentelee ostoskeskusta vastapäätä sijaitsevassa toimistorakennuksessa. 

– Hän oli nuori, ilmeisesti ulkomaalaistaustainen mies. Hän makasi maassa, kun poliisi laittoi hänet rautoihin ja ilmeisesti tutkinnan vuoksi kääri valkoiseen asuun. Asetta en nähnyt, mutta nyt näemmä poliisikoiran avulla sitä etsitään, kuvaili nainen tilannetta IS:lle Kööpenhaminasta.

Hätäilmoitus ammuskelusta tuli kello 12 paikallista aikaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme