Mainos
Mainos

Koskettava hetki: 10-vuotias Julia pelastui kuin ihmeen kaupalla raunioista – Ensin näkyi vain jalka

Italian maanjäristyksen jäljiltä löytyy yhä eloonjääneitä. Yksi heistä on 10-vuotias koululainen Julia. Hän ei huutanut eikä itkenyt, piti vain tiukasti kiinni palomiehestä, kun pääsi pois loukosta, jossa oli ollut 17 tuntia.

Ensin näkyi jalkaterä, sitten toinen jalka. Tiiliskivi ja lohkare toisensa jälkeen paljastaa pienen tytön. Hän on niin pölyinen, että vaatteiden väriä ei tunnista. – Hän on elossa. Hän on elossa! Palomiehet huutavat ja kyläläiset yrittävät auttaa. 

-  Kuolleiden määrä on noussut yön aikana 247:ään
-  Loukkaantuneita on satoja
-  Maanjäristys iski aikaisin eilen aamulla eristyisesti Keski-Italialaisiin pikkukyliin
 - Monet jäivät raunioiden alle nukkuessaan

– Voi miten kaunis tyttö, sanoo yksi paikallinen. Kaikki ovat hämillään, onnistumisen kyyneleet virtaavat. 

– Varo päätäsi, sanoo pelastusmies kun nostaa tyttöä ulos raunioista. On suorastaan ihme, että Julia ei näytä loukkaantuneen pahasti.Pelastusoperaation jälkeen palomies Danilo Dionisi kertoo iloisen uutisen.

– Kymmenenvuotias tyttö on juuri kaivettu esiin raunioista. Hänet on viety sairaalaan. Tämä on hyvä uutinen. Mitä muihin tulee, niin tuhot kertovat karua totuutta. Näette, miltä kaupunki [Pescara del Tronto] näyttää.

Italian pääministeri Matteo Renzi varoitti jo eilen, että uhriluku nousee. Hän painotti, että Italia näyttää todelliset kasvonsa vaikeina hetkinä.  

Katsomo-video ei ole saatavilla


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme