Mainos
Mainos

Koskettava kuva: Poliisi ei jättänyt kuolevaa nelijalkaista ystäväänsä – makasi vieressä loppuun asti

Charlotte-niminen poliisihevonen haavoittui vaikeasti kuorma-auto-onnettomuudessa viime viikolla. Poliisi kieltäytyi jättämästä kuolevaa kollegaansa yksin.

Poliisihevonen Charlotte jäi kuorma-auton alle joulukuun 3. päivä Houstonissa, Yhdysvalloissa. Sekä hevonen että sen ratsastaja haavoittuivat onnettomuudessa, mutta Charlotten henkeä ei voitu enää pelastaa.

Charlotten ratsastaja, poliisi D. Herrjon kieltäytyi lähtemästä hevosen rinnalta, kun se makasi kuolemaisillaan jalkakäytävällä.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eläinoikeustoimija Animal Justice League julkaisi tapauksesta koskettavan kuvan, jossa järkyttynyt poliisi makaa kuolevan hevoskollegansa rinnalla.

– Raskain sydämin ilmoitamme, että Charlotte on kuollut palvellessaan tehtävässä, Houstonin poliisi kirjoittaa Facebook-sivuillaan.

Onnettomuuspaikalle saapunut eläinlääkäri lopetti hevosen.

Charlotten ratsastaja Herrjoen sai lievempiä vammoja ja hänet vietiin sairaalaan tarkistavaksi. Poliisi tutkii onnettomuutta, mutta kuorma-auton kuljettajaa ei epäillä syyllistyneen rikokseen.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Onnettomuudessa kuollut Charlotte oli kuusivuotias ja se oli ehtinyt palvella Houstonin poliisissa neljä vuotta. Aftonbladet –lehden mukaan Charlotte ja Herrjoen levittivät iloa ympärilleen partioidessaan kaupungin kaduilla.

– Charlotte rakasti työtään ja se oli aina valmis laittamaan pahikset vankilaan tai leikkimään lasten kanssa. Häntä tullaan kaipaamaan, poliisilaitos kirjoittaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme