Mainos
Mainos

Koskettava tarina ystävyydestä: Koira vartioi viikon rotkoon pudonneen ystävänsä vieressä

Kahden koiran viikon kestänyt karkumatka sai koskettavan ja onnellisen lopun Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Toinen koirista, Phoebe, putosi epäonnekseen syvään kuiluun. Mukana ollut toinen koira, Tillie, vahti toveriaan herkeämättä. Joka päivä Tillie lähti tallustelemaan siinä toivossa, että löytäisi apua pudonneelle ystävälleen.

Samaan aikaan eläinjärjestö Vashon Pet Protectors oli julkaissut kahdesta karkulaisesta kuvia Facebook-sivuillaan toivoen, että joku olisi sattunut näkemään niitä. Syyskuun 14. päivänä järjestö sai soiton, jossa kerrottiin, että soittajan alueella oli käyskennellyt muutaman kerran punertava koira. Käynnin jälkeen koira oli aina palannut lähellä olevan kuilun luo.

Kuului vain pieni haukahdus

Tämän vihjeen saatuaan järjestön vapaaehtoiset lähtivät paikan päälle. Hetken etsintöjen jälkeen he kuulivat hentoisen haukahduksen kutsuttuaan Tillie-koiraa nimeltä. Muutaman minuutin kuluttua he löysivät Tillien makaamasta kuilun vieressä pää nojaten sen seinään. He tiesivät heti, että Phoeben täytyy olla kuilun sisällä.

– Pidätimme hengitystämme ja rukoilimme, että se olisi hengissä.

Phoebe löytyi rotkon pohjalta. Kummatkin koirat olivat kylmissään ja nälissään, mutta muuten kunnossa. Eläinsuojelujärjestö muistuttaa eläinten omistajia jatkamaan etsintöjä sitkeästi, mikäli oma lemmikki lähtee karkuteille.

– Toivoa on kamalan vaikea pitää yllä, mutta se on välttämätöntä, jotta saamme tällaisia onnellisia loppuja. Tai edes onnettomia loppuja, mutta saamme silti tapaukset ratkottua. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme