Mainos
Mainos

Kotieläimet etsivät epätoivoisesti kuivaa maata Australiassa

Australiassa myös kotieläimet ovat jääneet tulvien saartamiksi. Brisbanen alueella muun muassa hevosia ja lehmiä on jäänyt kotitilojensa pihoille. Pelastusviranomaiset ovat yrittäneet pelastaa eläimiä, mutta Australian television välittämässä kuvassa näkyy muun muassa miten vaikeaa suurta eläintä on saada pyydystettyä ja kuljetettua eteenpäin.

Yhdellä kuvatuista tiloista näkyy, kuinka yksi hevonen ui epätoivoisesti ympyrää yrittäessään etsiä maata. Kolme muuta hevosta on jäänyt talon katon viereen.

Brisbanen alueella tulvien odotetaan peittävän lähes 20 000 taloa alleen huomenna, kun Brisbane-joen pinta noussee huippuunsa. Vajaan kahden miljoonan asukkaan Brisbane on Australian kolmanneksi suurin kaupunki.

Australian tulvissa yhteensä 22 ihmistä on kuollut ja 67 kateissa. Tulva-alue on kooltaan Saksan ja Ranskan pinta-alat yhteenlaskettuna.

(MTV3 - AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme