Mainos
Mainos

Koulujohtaja Facebookissa: Homojen pitäisi tehdä itsemurha

Yhdysvaltain Arkansasissa merkittävä kouluvaikuttaja on ilmoittanut eroavansa tehtävistään sen jälkeen, kun hän postitti Facebook-sivuilleen homovastaisia kommentteja.

Pleasant Plainsin alueellisen koulupiirin varajohtaja Clint McCance julkaisi henkilökohtaisessa Facebook-profiilissaan, että homojen tulisi tehdä itsemurha. Hän totesi lisäksi kieltävänsä omat lapsensa, mikäli he olisivat homoja, kertoo uutiskanava CNN. McCance kertoi myös nauttivansa siitä, ”kuinka homot tartuttavat toisiinsa AIDSin ja kuolevat.”

McCance on joutunut Yhdysvalloissa valtavan arvosteluryöpyn kohteeksi. Erityisesti kehotus homoja tekemään itsemurha on koettu pöyristyttävänä, sillä lyhyen ajan sisällä Yhdysvalloissa on uutisoitu lukuisia tapauksia, joissa homoseksuaalit teinit ovat päätyneet itsemurhaan.

- Olen pahoillani, että olen loukannut ihmisiä kommenteillani. En kehota yhtäkään lasta itsemurhaan. Erityisesti haluaisin pyytää anteeksi niiltä perheiltä, joissa lapset ovat tehneet itsemurhan, kirjoitti McCance julkisuuteen antamassaan tiedotteessa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme