Mainos
Mainos

Koulutyttö heitti vauvansa ikkunasta kuoliaaksi – pyysi Facebookissa "suurta palvelusta"

Yhdysvalloissa 16-vuotiasta koulutyttöä syytetään vastasyntyneen vauvansa tappamisesta.

Omahassa asuva Antonia Lopez oli pyytänyt Facebookissa "suurta palvelusta joltakin, joka omistaa auton". Vain puoli tuntia myöhemmin paikalle saapuneet ensihoitajat löysivät vauvan kuolleensa.

Brittilehti Daily Mail kertoo sivuillaan, että Lopez synnytti lapsen omassa huoneessaan. Häntä syytetään vauvan heittämisestä ulos ikkunasta, joka sijaitsee talon toisessa kerroksessa.

Tämän jälkeen Lopez oli kertonut asiasta äidilleen. Lopezin äiti löysi vauvan nurmikolta. Hän soitti hätänumeroon ja antoi vauvalle elvytystä ensihoitajien saapumiseen asti.

Lopezin aiempien Facebook-päivitysten joukosta löytyy kuva, jossa hänellä on vauvanukke. Daily Mailin mukaan kyseessä oli ilmeisesti koulutehtävään liittyvä kuva. Lopez oli kirjoittanut kuvan yhteyteen: "Tämä on niin ärsyttävää".

Lopezin isoisä kertoo, että hän ei edes tiennyt Antonian raskaudesta. Toistaiseksi on epäselvää, tiesivätkö muut perheenjäsenet raskaudesta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme