Mainos
Mainos

Köyhä isä varasti kaupasta – ketju tarjosi töitä

Päivittäistavarakauppa Tesco tarjosi töitä miehelle, joka näpisti ketjun kaupasta Malesiassa, kertoo Independent.

Mies näpisti ruokaa Tesco-päivittäistavarakaupasta, koska hänen 2-vuotiaalla lapsellaan oli nälkä. Sen sijaan, että kauppa olisi ilmoittanut hänestä poliisille, johtaja Radzuan Ma’asan tarjosi hänelle töitä.

Malesialaislehden mukaan mies oli joutunut lopettamaan työnsä rakennustyömaalla sen jälkeen, kun hänen vaimonsa vajosi koomaan synnytyskomplikaatioiden vuoksi.

Hän oli kävelemässä kaksivuotiaan poikansa kanssa sairaalasta sukulaisten luo, jossa perhe asui, kun he päättivät käydä Tescossa.

Isä meni pojan kanssa ruokaosastolle ja nappasi päärynöitä, omenoita ja juotavaa kuuden euron edestä. Mies saatiin kiinni ja häntä kuulusteltiin.

– Miehen tilanne kosketti meitä. Kävimme hänen sukulaisensa luona ja siellä oli todella tyhjää ja köyhää, Ma’asan totesi Independentin mukaan.

– Hän ei ollut tavanomainen varas. Hän tunnusti tekonsa heti ja sanoi varastaneensa, koska hänen poikansa oli nälkäinen.

Miehen vaimo on nyt herännyt koomasta, joten hänellä on mahdollisuus ottaa Tescon tarjoama työ vastaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme