Mainos
Mainos

Köyhä italialaismummo varasti karkkia joululahjaksi lapsenlapsille – poliisi yllätti herkällä eleellä

Karkkivarkaudesta kärähtänyt köyhä italialainen isoäiti sai poliisilta hienon joululahjan: karkkivarkauden anteeksi ja karkit kaupan päälle.

La Repubblican mukaan 75-vuotias Brescian kaupungissa Milanon lähellä asuva isoäiti halusi ostaa lapsenlapsilleen karkkia joululahjaksi, mutta hänen 400 euron eläkkeensä ei antanut siihen mahdollisuutta. Niinpä mummo päätti ottaa karkit paikallisesta supermarketista maksamatta. 

– En ole mikään varas. Halusin vain antaa lapsenlapsilleni pienen lahjan, mutta rahani ovat loppu, sanoi nainen jäädessään kiinni kassalla käsilaukku täynnä makeisia.

Varastettujen karamellien arvo oli 27 euroa. 

Paikalle kutsutut poliisit, carabinierit, säälivät kuitenkin iäkästä karkkivarasta. Tarkastettuaan isoäidin taloudellisen tilanteen todenpitävyyden, kiltit carabinierit eivät ainoastaan päättäneet olla rankaisematta karkkivarasta, vaan he myös maksoivat omasta taskustaan rouvan joululahjamakeiset. 

– Meidän tarvitsi vain katsoa toisiamme kollegani kanssa ja ymmärsimme heti, mitä meidän piti tehdä, sanoo toinen carabiniereista, Enrico Mazzurana.

– Kun maksoimme karkit emmekä tehneet rouvasta rikosilmoitusta, hän purskahti itkuun ja halasi meitä, kertoo puolestaan Alessio Columbro, carabinieri numero kaksi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme