Mainos
Mainos

Kreikassa yritys lähettää räjähde Sarkozylle

Kreikan poliisi saanut käsiinsä räjähdettä sisältävän paketin, joka oli osoitettu Ranskan presidentti Nicolas Sarkozylle.

Kreikan poliisi on saanut haltuunsa yhteensä neljä räjähdepakettia, joista yksi oli osoitettu Sarkozylle. Aiemmin tänään kuriiripalvelun virkailija loukkaantui lievästi käsiteltyään räjähdettä sisältävää pakettia.

- Yksi räjähdettä sisältävistä paketeista oli osoitettu Ranskan presidentti Nicolas Sarkozylle, Kreikan poliisin edustaja vahvistaa.

Kolme muuta poliisin takavarikoimaa pakettia oli osoitettu Belgian, Alankomaiden ja Meksikon suurlähetystöille Kreikassa.Poliisi kuvailee koko räjähdeoperaatiota "melko naurettavaksi".

- Koko tapahtuma näyttää melko naurettavalta ja Sarkozyn tapauksessa on selvää, että pakettilähetys ei olisi koskaan päätynyt määränpäähänsä, sanoo poliisin edustaja Thanassis Kokalakis.

Kreikan poliisi ei usko, että tapauksilla olisi yhteys terroristiverkosto Al-Qaidaan. Tapausten johdosta on otettu kiinni kaksi miestä, joilla sen sijaan epäillään olevan yhteyksiä vasemmistolaiseen ääriryhmään Kreikassa. Tapausten tutkinnat jatkuvat.

(MTV3 - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme