Mainos
Mainos

Kreikkalainen kansanedustaja mukiloi naisia aamutv:ssä

Kreikassa äärioikeistolaisen puolueen kansanedustaja hyökkäsi yksityisen tv-aseman aamuohjelmassa kahden vasemmistoa edustavan naiskansanedustajan kimppuun.

Kultainen aamunkoitto -puolueen tiedottajanakin toimiva Ilias Kasidiaris heitti ensin lasillisen vettä Syriza-puolueen Rena Douroun päälle ja sen jälkeen läpsi ja löi kommunistipuolueen Liana Kanellia.

Kasidiaris suivaantui siitä, että Dourou toi esiin syytökset, joiden mukaan Kasidiaris oli osallinen vuonna 2007 tapahtuneeseen mukilointiin. Mukilointi on oikeuskäsittelyssä.

Kanelli yritti puolustaa vesilasillisen päälleen saanutta Dourouta ja heitti Kasidiarisia sanomalehdellä. Tämä haukkui Kanellia kommariksi ja ryhtyi lyömään.

Kasidiaris lukittiin tv-asemalla yhteen huoneeseen, mutta hän mursi oven ja pakeni. Hän soitti asemalle myöhemmin ja väitti Kanellin hyökänneen ensin. Lisäksi hän syytti tv:tä kuvien peukaloinnista.

Kansanedustajasta annettiin torstaina pidätysmääräys.

(MTV3 - STT - AFP - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme