Mainos
Mainos

Krokotiili ja kalastaja - erottamattomat kaverukset

Costaricalainen kalastaja Chito ja hänen lemmikkikrokotiilinsa Pocho ovat olleet erottamattomat kaverukset jo 20 vuoden ajan.

Pocho ei poistu isäntänsä viereltä, eikä Chito tuntisi oloaan normaaliksi ilman viisimetristä lemmikkiään.

Kesy krokotiili käyttäytyy miehen seurassa kuin koira - he painivat ja leikkivät vedessä, eikä Chito pelkää laittaa kasvojaan kiinni krokotiilin kuonoon.

Pocho on kasvanut yli 400-kiloiseksi Chiton hellässä huomassa. Kun krokotiili löytyi joenpenkalta, sitä oli ammuttu päähän. Chito hoiti eläimen terveeksi, ruokki sitä ja jopa nukkui sen kanssa. Kun tuli aika päästää eläin takaisin veteen, se ei suostunutkaan jäämään vaan seurasi miestä takaisin kotiin.

Kalastaja kertoo, että kesti vuosikausia ennen kuin hän tunsi olonsa krokotiilin lähellä riittävän turvalliseksi voidakseen leikkiä sen kanssa. Vähitellen Pocho oppi tottelemaan käskyjä, ja nyt parivaljakko viihdyttää turisteja ilmiömäisellä esityksellään.

(MTV3 - AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme