Mainos
Mainos

Kuin suoraan videopelistä: Hurja ajojahti päätyi videolle Las Vegasissa – poliisi ja jahdattavat ampuivat kymmeniä kertoja

Nevadan Las Vegasissa tapahtui viime viikolla hurja välikohtaus, kun poliisi jahtasi epäiltyjä rikollisia autolla liikenteessä.

Tilanne lähti käyntiin paikallisesta autopesulasta, josta poliisi sai vihjeen ampumavälikohtauksesta. Poliisille oltiin kerrottu, että miestä oli ammuttu paikan päällä useita kertoja.

Rikoksesta epäiltyjen Fidel Mirandan, 22 ja Rene Nunezin, 30 nähtiin poistuneen paikalta autolla itään päin meneevä tietä pitkin.

Myöhemmin poliisi onnistui löytämään parivaljakon ja ajojahti käynnistyi.

Niin jahdattavat kuin poliisikin kävivät kovaa laukausten vaihtoa liikenteessä. Poliisin sanottiin ampuneen yhteensä 31 laukausta ja takaa-ajettavien jopa 34 yksittäistä laukausta.

Ajotilanne päättyi, kun jahdattavien auto törmäsi paikallisen peruskoulun seinään. Fidel Miranda jäi autoon haavoittuneena, kun taas Rene Nunez pakeni törmäystilanteen jälkeen vielä paikalta.

Nunez saatiin kuitenkin lopulta kiinni ja hänet pidätettiin. Miranda taas vietiin tilanteen jälkeen hoitoon mutta hän kuoli myöhemmin sairaalassa.

Molemmilla epäilyistä oli takanaan pitkä rikoshistoria. 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme