Mainos
Mainos

Kuka hylkäsi loukkaantuneen koiran roska-astiaan? Ohikulkija pelasti viime hetkellä

Loukkaantunut labradorinnoutaja Millie hylättiin roska-astiaan kuolemaan. Sen kohtalo olisi ollut sinetöity, ellei ohikulkija olisi sattumalta löytänyt sitä ja toimittanut kiireesti eläinlääkäriin. 

Eläinlääkärissä Millien todettiin olevan kuoleman kielissä. Se ei saanut kunnolla henkeä, kuume oli korkea ja sen päässä olevat haavat kaipasivat pikaista hoitoa.

Nesteytys aloitettiin välittömästi ja kuume laski. Myös Millien muut vammat saatiin hoidettua, ja nyt se voi jo huomattavasti paremmin.

– Olemme iloisia, että ohikulkija toimitti Millien hoitoon, sillä muuten se olisi kuollut. Se oli hyvin onnekas, eläinklinikan johtaja Matt Llewellyn sanoo.

Koiralle etsitään uutta kotia

Koiran löytöpäivän jälkeen satoi rankasti, joten päivänkin viivästys olisi johtanut Millien hukkumiseen.

Viranomaiset etsivät nyt Millien hylännyttä henkilöä, jotta tämä voidaan asettaa syytteeseen ja vastuuseen koiran kohtalosta.

Millielle etsitään uutta, rakastavaa kotia, missä se saa elää loppuelämänsä.

– Kun näin Millien hyväksyvän meidät lähelleen, vaikka oli huonossa kunnossa, niin uskon sen olevan loistava kumppani sitä rakastavalle ihmiselle, Llewellyn toteaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme