Mainos
Mainos

Kulinaria kohtaa tieteen - labralihapurilainen pääsee pannulle

Maailman ensimmäinen keinolihasta valmistettu hampurilainen tarjoillaan tänään Englannissa.

Tiedemiehet tekevät tänään Lontoossa kulinaarista ja tieteellistä historiaa valmistamalla laboratoriossa kasvatetusta lihasta hampurilaisen. In vitro -hampurilainen paistetaan pannussa ja sitä maistaa kaksi vapaaehtoista.

In vitro menetelmällä tuotettu liha on eläimen kantasoluista laboratoriossa kasvatettua lihaa. Keinolihasta toivotaan myös helpotusta maailman ruokapulaan ja auttamaan taistelussa ilmastonmuutosta vastaan.

(MTV3 - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme