Mainos
Mainos

Kuljetuksesta karannut tiikeri kauhistutti Atlantassa, poliisi surmasi pedon ampumalla

Bengalintiikeri aiheutti keskiviikkona kauhua Atlantan kaupungin alueella Georgiassa Yhdysvalloissa. Asiasta kertovan CNN:n mukaan tiikeri oli karannut omille teilleen kuljetuksen aikana. Eläintä oltiin siirtämässä Floridan Tampasta Memphisiin Tennesseessä.

Eläimen katoaminen huomattiin vasta, kun kuljetus saapui määränpäähän. Tiikeri oli karannut, kun kuljetus oli pysähtynyt yön ajaksi Georgiassa. Eläimestä vastannut yritys ilmoitti katoamisesta viranomaisille.

Useat eläimen havainneet kansalaiset soittivat keskiviikkona hätänumeroon, kun kuusivuotias naarastiikeri havaittiin useassa eri paikassa.

Lopulta poliisi lopetti eläimen ampumalla sen jälkeen, kun tiikeri oli alkanut aggressiiviseksi ihmisten lemmikkejä kohtaan. Esimerkiksi CNN:n haastatteleman Brittney Speckin koira oli päätyä kissapedon raatelemaksi.

– Kaaduin itkien maahan, koska mieheni huusi ja tiikeri oli loikannut koirani päälle. Siinä vaiheessa poliisit olivat jo avanneet tulen.

Speckin koira pääsi onneksi karkaamaan tiikerin alta ja juoksenteli tapahtumahetkellä ympäri pihaa.

CNN:n mukaan eläimen omistajan oli tarkoitus lennättää tiikeri sirkukseen Saksaan. Viranomaiset tutkivat nyt tapauksen syitä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme