Mainos
Mainos

Kultaa voi nyt ostaa automaatista

Espanjalaishotelli on ottanut käyttöönsä uuden myyntiautomaatin, jonka tuotteet eivät ole aivan tavanomaisesta päästä. Madridin Westin Palace -hotellin aulassa sijaitseva automaatti myy nimittäin aitoa kultaa.

Äkilliseen kullantarpeeseen on tarjolla yhden, viiden ja kymmenen gramman kultalevyjä sekä erilaisia kultakolikoita. Hinnat perustuvat ajantasaiseen kullan markkinahintaan.

Automaatin takana on Ex Oriente Lux AG -yritys, joka asensi ensimmäisen kulta-automaatin Emirates Palace -hotelliin Abu Dhabiin aiemmin tänä vuonna. Yhtiön toimitusjohtajan Thomas Geisslerin mukaan Abu Dhabin automaatin kultamyynti on ollut loistavaa ja ylittänyt kaikki odotukset.

- Nyt voimme vain odottaa, miten toisen myyntiautomaatin kohdalla käy Madridissa. Olemme tosin tietoisia siitä, että Abu Dhabin myyntilukujen ylittäminen tulee olemaan vaikeaa, Geissler toteaa.

(MTV3 - APTN)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme