Mainos
Mainos

Kuolleeksi luultu vauva olikin elossa – äänteli juuri ennen tuhkausta

Kiinalaisen poikavauvan luultiin jo kuolleen, kun hän yhtäkkiä heräsikin henkiin itäisessä Zhejiangin provinssissa Kiinassa.

Paikallisen krematorion työntekijät olivat valmistelemassa poikaa tuhkaukseen, kun hän alkoikin äännellä. Uutistoimisto AFP:n mukaan poika oli julistettu kuolleeksi päivää aikaisemmin. Vauva oli viettänyt viisitoista tuntia ruumishuoneella -12 celsiuksen pakkasasteessa, tosin tukevasti vaatetettuna.  

Vauva toimitettiin välittömästi sairaalaan teho-osastolle. Vauva oli syntynyt samaisessa sairaalassa vasta tammikuussa. 

– Ensimmäistä kertaa todistan tällaisen ihmeen, kommentoi Pan'an sairaalan lääkäri.

Vauva kuoli toistamiseen 

Vauva kuitenkin kuoli toistamiseen 4. helmikuuta sairaalassa. Vauva oli jo päässyt kotiin perheensä kanssa, kun hänen tilansa heikkeni nopeasti. Hänet vietiin takaisin sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi 4. helmikuuta. Lääkäri totesi hänen sydämensä pysähtyneen. 

Ennen kuin vauva vietiin jo toisen kerran lyhyessa ajassa ruumishuoneelle, hänen isänsä kääri hänet täsmälleen samalla tavalla kaksinkertaisiin vaatteisiin ja paksuun pussiin kuten edelliselläkin kerralla.

Lääkäreiden mukaan on kuitenkin melko epätodennäköistä, että sama ihme tapahtuisi uudelleen. Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme