Mainos
Mainos

Kuolleeksi todettu mies heräsi ruumishuoneella - viranomaiset tutkivat tapausta

Keniassa viranomaiset ovat alkaneet selvittää mystistä tapausta, jossa kuolleeksi julistettu mies oli herännyt eloon ruumishuoneella.

Järkyttyneet ruumishuoneen työntekijät olivat juosseet pakoon, kun ruumis oli liikahtanut ja kuolleeksi oletettu henkilö oli alkanut hengittää.

Kuolleeksi oletettu Paul Mutora oli yrittänyt tehdä itsemurhan nielemällä hyönteismyrkkyä. Hänet oli todettu kuolleeksi keskiviikkoiltana.

Asiasta kertoo BBC:n nettisivut.

Naivashan sairaalan johtavan lääkärin mukaan lääke, jota miehelle oli annettu sairaalaan tuotaessa saattoi hidastaa hengitystä niin, että potilaan luultiin kuolleen.

– Tämä on järkyttänyt sairaalan henkilökuntaa, mutta onneksi uhri pelastui ennen palsamointia, lääkäri Joseph Mburu sanoi Kenya´s Standard sanomalehden mukaan.

Kuolleeksi luullun Paul Mutoran omaiset olivat jo alkaneet järjestellä hautajaisia. He olivat myös ehtineet käydä jättämässä jäähyväiset kuolleelle.

Paul Mutora oli myöhemmin kommentoinut tapahtunutta toteamalla, että itsemurhayritys oli virhe ja että hän haluaa pyytää anteeksi isältään tekoaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme