Mainos
Mainos

Kuolleeksi todettu mies olikin elossa

Ruotsissa 30-vuotias mies on tehnyt ilmoituksen maan sosiaalihallitukselle Karlstadin keskussairaalan toiminnasta. Mies todettiin sairaalassa kuolleeksi, vaikka hän oli elossa.

Mies on saattanut saada pysyviä haittoja oltuaan kolmesta viiteen minuuttiin ilman hengitysapua. Nya Wermlands-Tidningenin mukaan mies kärsii muun muassa tasapainovaikeuksista, muistihäiriöistä ja lihasten heikkenemisestä.

Mies kuljetettiin sairaalaan viime huhtikuussa, kun tyttöystävä oli huomannut hengityksen pysähtyneen miehen nukkuessa. Sairaalassa hengitystä yritettiin saada käyntiin puolen tunnin ajan.

Sairaalan henkilökunta lopetti hoitotoimenpiteet ja totesi "tehneensä kaikkensa". Miehen tyttöystävä kuitenkin huomasi tämän hengittävän jättäessään viimeisiä hyvästejä. Vasta useiden vaatimusten jälkeen henkilökunta päätti käynnistää hoidon uudestaan, ja mies selvisi hengissä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme