Mainos
Mainos

Ruotsissa etsityn tytön isä: "Joku on vienyt hänen henkensä – tämä on niin raskasta, etten tiedä kuinka selviämme tästä"

19-vuotiaan Tova Mobergin isä kirjoitti tyttärensä kuolemasta sydäntäriipaisevan tilapäivityksen Facebookiin, Expressen kertoo.

Lehti julkaisee isän kirjoituksen perheen luvalla.

– Se on ohi ja Tova on löydetty kuolleena. Joku on vienyt hänen henkensä. Tämä on niin raskasta, etten tiedä kuinka selviämme tästä. Elämän täytyy jatkua, mutta en tiedä miten. Tova oli rakastettu tyttäremme, isä kirjoitti.

Tuhannet ihmiset ovat jakaneet perheen surun sosiaalisessa mediassa. Ihmiset ovat lähettäneet surevalle perheelle tukiviestejä.

Poliisi ei ole vielä virallisesti vahvistanut, että löydetty vainaja oli kadonnut Tova. Poliisi on kuitenkin kertonut epäilevänsä niin.

Kolme nuorta miestä pidätettiin jo aiemmin tytön katoamisen tiimoilta. Siinä vaiheessa tytön ruumista ei oltu vielä löydetty.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme