Mainos
Mainos

Kuolleet kaksosvauvat Finnairilla Suomesta Ruotsiin

Turun yliopistollinen keskussairaala ilmoittaa, että ruotsalaisen pariskunnan kuolleiden kaksosvauvojen hoidossa ja kuljetuksessa on toimittu asianmukaisesti.

Johtajaylilääkäri Turkka Tunturi Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiristä sanoo selvittäneensä tapahtumien kulun, eikä ole löytänyt sairaalan toimista moitittavaa.

- Meillä on toimittu tässä kaikin puolin asianmukaisesti, sekä lääketieteellisesti että juridisesti ja nämä vauvavainajat luovutettiin normaalisti meidän patologian osastolta pienessä valkoisessa arkussa vanhemmille - ja vanhempia sitten autettiin matkajärjestelyissä niin, että he sitten pääsivät lentokoneella Ruotsin puolella, Tunturi kertoo.

Finnair vahvistaa perheen matkanneen lennollaan Tukholmaan. Finnairin mukaan kuljetus valmistettiin huolella ja perheen tilannetta kunnioittaen.

Pariskunnan tragediasta on noussut kohu Ruotsissa sen jälkeen kun kävi ilmi, että pariskuntaa ei otettu vastaan ruotsalaissairaaloissa, vaan heidät ohjattiin Turkuun.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme