Mainos
Mainos

Kuollut ja tuhkattu mies käveli kotiin – kenen ovat perheen olohuoneessa olevat tuhkat?

Meksikolaisen perheen hämmästys oli suuri, kun kuolleeksi julistettu ja tuhkattu 74-vuotias mies löytyi täysissä ruumiin voimissa.

Kotiinpaluu tapahtui kuukausi sen jälkeen, kun miehen "hautajaiset" oli pidetty.

Ciudad Juarezissa ilmestyvän El Diario-lehden mukaan miehen perhe kysyy nyt, kenelle kuuluvat sen hallussa olevat tuhkat, joita se on säilyttänyt kotonaan. Tapauksesta uutisoi myös La Vanguardia.

– Luojan kiitos isäni on täällä kanssamme. Mutta me haluaisimme tietää, kuka on se henkilö, jonka me tuhkasimme ja jonka tuhkat nyt ovat olohuoneessamme, sanoo "uudelleensyntyneen kuolleen" Miguel Ángel Gomar Lunan tytär El Diariolle.

Kohtalon ivaa lienee, että Gomar työskenteli aikoinaan ruumiiden balsamoijana paikallisessa hautaustoimistossa. Alkoholiongelmista kärsivä Gomar katosi joulupäivänä viime vuonna toipuville alkoholisteille tarkoitetulta klinikalta ilmoittamatta lähdöstään kenellekään.

Perheen etsiessä kadonnutta samassa kaupungissa kuoli kodittomien asuntolassa majaillut mies. Gomarin perhe kutsuttiin tunnistamaan ruumis, jonka he myös tekivät, mutta lehden mukaan "eivät kovin vakuuttuneina" kuolleen henkilöllisyydestä. DNA-testejä ei perheen epäilyistä huolimatta kuitenkaan tehty. Päivää myöhemmin ruumis polttohaudattiin ja perhe vei tuhkat kotiinsa, paraatipaikalle olohuoneeseen. 

Viime viikolla oikea Gomar kuitenkin löytyi vaeltelemasta kadulta. 

– Miten niin olen kuollut, tässähän minä olen, perheenjäsenet kertovat "kuolleen" todenneen. 

Gomar kertoo viettäneensä edeltävät viikot kadulla. 

– Nyt selvitämme asiaa viranomaisten kanssa, koska isäni tarvitsee henkilöllisyytensä takaisin, tytär sanoo. Selvitystä kaipaa myös se, kenen tuhkat olohuoneessa lepäävät. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme