Mainos
Mainos

Kuollut mies kummittelee Puolassa

Kuolleeksi julistettu Pjotr Kucy on keksinyt kuolemastaan yhden hyvänkin puolen: hänen ei tarvitse maksaa veroja.

Elokuussa Puolassa hukkui mies, jonka viranomaiset tunnistivat 38-vuotiaaksi Pjotr Kucyiksi Polkowicen kaupungista.

Pari päivää Pjotr Kucynhautajaisten jälkeen kaikista maailman ihmisistä tai vainajista juuri Pjotr Kucy ilmestyi kuvioihin mukaan. Eikä hän edes osannut hävetä, koska ei edes tiennyt olevansa kuollut.

Kucy pystyi todistamaan viranomaisille, että hän todellakin on Pjotr Kucy. Se ei kuitenkaan johtanut siihen, että hän olisi päässyt takaisin väestörekisteriin. Pjotr Kucy pysyy edelleen sitkeästi kuolleena. Asian ikäviin puoliin kuuluu sekin, että kuollut ihminen ei saa töitä eikä ymmärrettävästi kuulu sosiaaliturvan piirin.

Pjotr Kucy on keksinyt kuolemastaan yhden hyvänkin puolen: hänen ei tarvitse maksaa veroja. Veroja ei tosin ole päässyt pahemmin kertymään, sillä ruumiiden työllistäminen on Puolassa tunnetusti huonolla tolalla.

- Me olemme jo melkein tammikuun lopussa, mutta minä olen edelleen virallisesti ruumis. Tämähän on kuin mikäkin vitsi, Kucy ihmettelee.

Väestörekisterin viranomainen pysyy kuitenkin tiukkana.

- Kyseistä kansalaista ei ole olemassakaan, viranomainen tietää.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme