Mainos
Mainos

Kuollut pikkulapsi ja nukke – järkyttävästä kuvasta tulossa Nizzan iskujen symboli

Vaaleanpunaisiin ja valkoisiin vaatteisiin puettu nukke makaa kadulla. Nuken vieressä on makaa peitelty pikkulapsen ruumis. Sydäntä särkevä kuva on nousemassa Nizzan verisen terrori-iskun symboliksi.

Reutersin valokuvaajan Eric Gaillardin kuva peitellystä lapsen ruumiista alleviivaa kaikkea sitä julmuutta, mitä Nizzassa tapahtui, kun mies ajoi kuorma-autolla väkijoukkoon. Kuva on levinnyt nopeasti sosiaalisessa mediassa.

Kuolleita on 84, joiden joukossa on paljon lapsia. Lisäksi satoja ihmisiä loukkaantui, heidän joukossaan on noin 50 lasta.


Vanhempien kerrotaan heittäneen lapsiaan aitojen yli rantabulevardilla kaahanneen kuorma-auton edestä.

– Mieheni kaappasi lapset syliinsä ja lähti juoksemaan. Käännyin ympäri ja näin ruumiita joka puolella, Linda-niminen nainen kertoo ranskalaiselle iTélélle. 


Yksi nainen kadotti sekasorron keskellä kahdeksankuukautisen vauvansa, mutta onneksi lapsi löytyi myöhemmin Facebookin avulla.

Nizzan lasten sairaalassa on hoidossa noin 50 lasta. Kaksi lasta on kuollut leikkauksessa. Sairaalan viestintäpäällikkö kertoo Stephanie Simpson kertoo, että sairaalassa hoidettavilla lapsilla on muun muassa päävammoja.

– Osa lapsista taistelee yhä hengestään.

Aivan tarkasti Simpson ei osaa sanoa sitä, kuinka paljon sairaalassa on loukkaantuneita lapsia hoidettavana. Hän ei myöskään tiedä leikkauksessa kuolleiden lasten ikää.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme