Mainos
Mainos

Kuorma-autonkuljettaja Sean, 29, pelasti pojan kiusaajien käsistä – ”Hän oli valkoinen ja tärisi”

Kuorma-autonkuljettaja Sean Swania ylistetään Englannissa, eikä syyttä. Hän pelasti pojan, jota kiusasi parhaimmillaan kolme poikaa.

Swan luuli aluksi, että nelikko vain paini keskenään. Pian selvisi kuitenkin, että yksi pojista piti kiusattua kuristusotteessa ja toinen löi. Kolmas yritti tällä välin varastaa kiusatun pojan pyörää.

– Ajattelin mielessäni: Jos minun pojalleni hänen kasvaessaan tapahtuisi jotain tällaista, toivoisin, että joku yrittäisi auttaa häntä, Swan kertoo Metro-lehdelle.

Swan hyppäsi kuorma-autostaan ja juoksi apuun.

– Lopettakaa, tämä on kolme vastaan yksi, tämä ei ole reilua, hän sanoi kiusaajille, mutta turhaan.

"Kukaan ei soittanut apua"

Kiusaajat alkoivat kiroilla Swanille ja kysellä, miksi tämä puuttui asiaan. Lopulta Swanin oli napattava kiusattu poika taakseen turvaan, jolloin kiusaajat viimein luovuttivat.

– Kukaan ei edes soittanut hätänumeroon, Swan ihmettelee ja kertoo pojan olleen ”valkoinen ja tärisevä”, kun hän vei hänet autoonsa.

Poika oli kiitollinen, että Swan oli pelastanut hänet. Paikallinen poliisi vahvistaa, että tapahtumasta on kirjattu tiedot ja sitä tutkitaan parhaillaan.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme