Mainos
Mainos

Kutshma kuulusteltavaksi murhatutkimuksissa

Ukrainan syyttäjäviranomaiset ovat kertoneet aikovansa kuulustella ensimmäistä kertaa maan entistä presidenttiä Leonid Kutshmaa osana toimittajan murhatutkimuksia.

Tutkiva toimittaja Georgi Gongadze katosi syyskuussa 2000, ja hänen päätön ruumiinsa löydettiin kaksi kuukautta myöhemmin. Toimittaja oli arvostellut presidentti Leonid Kutshmaa Ukrainska Pravda -verkkolehdessä ilmestyneissä artikkeleissa.

Kushma toisti eilen, ettei hänellä ole mitään tekemistä toimittajan kuoleman kanssa. Hän kommentoi asiaa osallistuttuaan maan entisen sisäministerin muistotilaisuuteen. Viranomaisten mukaan Juri Kravtshenko ampui itsensä perjantaina juuri ennen kuin hänen oli määrä astua murhatutkijoiden kuultavaksi.

-Olen jo sanonut että tämä on kaikki peliä, joka alkoi vuonna 2000, kun jotkut ihmiset eivät pitäneet presidentti Kutshmasta, Kutshma sanoi.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme