Mainos
Mainos

Kuuban hallitus kiistää järjestäneensä Fidel-tiedotustilaisuutta

Kuuban hallitus on kiistänyt, että se olisi kutsunut median edustajia tiedotustilaisuuteen kertoakseen 88-vuotiaan vallankumousjohtajan Fidel Castron kriittisestä tilasta.

Jotkut, lähinnä Miamissa sijaitsevat, medialähteet uutisoivat, että hallitus olisi järjestämässä tiedotustilaisuutta liittyen viime aikoina kiihtyneisiin huhuihin Castron heikkenevästä terveydestä.

Kuuban ulkoministeriön mukaan kyseisissä tiedotustilaisuuksissa medioille lähetetään kutsut tekstiviestein tai sähköposteilla, eikä sellaisia ole lähetetty.

Huhut Fidel Castron heikkenevästä terveydestä ovat voimistuneet, koska maan pitkäaikaista johtohahmoa ei ole nähty julkisuudessa viime kuukausina. Castro ei ole myöskään kommentoinut julkisuuteen viime aikojen poliittisia käänteitä Kuuban ja Yhdysvaltojen suhteissa.

Kommunistijohtoinen Kuuba ja Yhdysvallat ilmoittivat parantavansa diplomaattisia suhteitaan kymmenien vuosien poliittisen jääkauden jälkeen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme